دلایل روشن شدن چراغ چک خودرو

علت روشن شدن چراغ چک خودرو

علت روشن شدن چراغ چک خودرو

دلیل روشن شدن چراغ چک خودرو موضوعی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. اگر در حین رانندگی ناگهان آن را مشاهده کردید، نگران نباشید، روشن شدن این چراغ لزوماً به این معنا نیست که باید هزینه زیادی برای تعمیر آن بپردازید.

دلایل روشن شدن چراغ چک موتور خودروی شما گاهی ابتدایی، گاهی جزئی است و به سرعت برطرف می شود. با این حال، چراغ هشدار خودرو خود را نادیده نگیرید و خودروی خود را در اسرع وقت توسط مکانیک ( مکانیک سیار ) بررسی کنید.

روشن شدن چراغ چک ماشین | چراغ چک خودرو چیست

دلیل روشن بودن چک خودرو
در اینجا رایج ترین مشکلاتی که می توانند باعث روشن شدن چراغ چک خودرو شوند، آورده شده است. توجه داشته باشید که کد خطایی که در وهله اول باعث روشن شدن چراغ هشدار خودرو  شده است در رایانه ماشین شما ذخیره می شود و می توان آن را با یک دستگاه بلوتوث ساده بازیابی کرد تا تصویر مشخص از مشکل خودرو دریافت کنید.

خرابی سنسور یکی از دلایل روشن شدن چراغ چک خودرو

یک سنسور اکسیژن که گاهی اوقات سنسور O2 نامیده می شود، میزان اکسیژن بی اثر در سیستم اگزوز خودرو را اندازه گیری می کند.
این داده ها را به کامپیوتر خودرو ارسال می کند که برای تنظیم مخلوط هوا و سوخت داخل سیلندرها استفاده می شود. حتی اگر سنسور اکسیژن نیاز به تعویض داشته باشد، موتور به کار خود ادامه می دهد، اما بیش از حد معمول سوخت می سوزاند.
با گذشت زمان، یک حسگر اکسیژن با عملکرد نامطلوب می تواند به قطعاتی مانند شمع ها و مبدل های کاتالیزوری آسیب برساند و باعث روشن شدن چراغ چک خودرو شود.

درپوش سوخت

شل بودن درب بنزین یکی از رایج ترین دلایل روشن شدن چراغ چک خودرو است. درپوش بخش مهمی از سیستم تحویل سوخت خودرو است. این درپوش از خروج گازهای سوخت از مخزن سوخت جلوگیری می کند و به نگه داشتن کل سیستم تحت فشار مناسب کمک می کند.
اگر چراغ چک ماشین شما به محض پر کردن بنزین روشن شد، به کنار بروید و مطمئن شوید که درپوش آن شل نباشد. گاهی اوقات درپوش نیاز به تعویض دارد که این مشکل با کمترین هزینه برطرف خواهد شد.

خرابی مبدل کاتالیزور، یکی دیگر از دلایل روشن بوده چراغ چک خودرو

مبدل کاتالیزوری در سیستم اگزوز خودرو قرار می گیرد، می‌تواند در صورت خرابی سبب روشن شدن چراغ چک خودرو شود. مونوکسید کربن تولید شده در طی فرآیند احتراق را به دی اکسید کربن تبدیل می کند. این یک بخش نسبتاً ساده است و هر ماشینی که با بنزین کار می کند یک مبدل کاتالیزوری دارد.
تعمیر و نگهداری و سرویس دوره ای منظم خودرو به طور موثری از عملکرد ژنراتور پشتیبانی می کند. اگر در مسافت‌های کوتاه رانندگی می‌کنید، گاهی اوقات در بزرگراه رانندگی کنید تا از گیر کردن گیربکس جلوگیری کنید. و مثل همیشه، حواستان را برای صداهای غیرعادی یا دود رنگی که از اگزوز می آید جمع کنید.

خرابی شمع خودرو

به زبان ساده، شمع برق مورد نیاز شمع را برای احتراق مخلوط سوخت و هوا در سیلندر تولید می کند. خودروهای کلاسیک دارای یک سیم پیچ هستند، اما بسیاری از خودروهای مدرن از یک سیم پیچ در هر سیلندر استفاده می کنند. بوگاتی مستر دارای 16 کویل است، سیم پیچ شکسته باعث روشن شدن چراغ چک خودرو می شود.
شمع‌های فرسوده یا کثیف می‌توانند مشکلات مختلفی از جمله خرابی موتور و کاهش شتاب را ایجاد کنند. کوئل فرسوده یا شکسته شده می تواند علائم مشابهی را نشان دهد و باعث خاموش شدن غیرمنتظره خودرو شود.

خرابی وایر شمع خودرو

همانطور که از نام آن پیداست، وایر شمع، برق را از سیم پیچ به شمع می‌فرستد. بدون آن، مخلوط سوخت و هوا در سیلندرها نمی سوزد. اکثر خودروها از یک سیم در هر سیلندر استفاده می کنند، اما مدل هایی وجود دارند، به خصوص برخی مرسدس بنزهای قدیمی که دارای دو شمع در سیلندر هستند و در نتیجه دو سیم دارند. خرابی این قطعه یکی از دلایل روشن شدن چراغ چک ماشین است.

خرابی گیربکس خودرو ( دلایل روشن شدن چراغ چک خودرو )

گاهی اوقات در خودروهای اتوماتیک ایراد در گیربکس اتوماتیک باعث روشن شدن چراغ هشدار می شود که در صورت نادیده گرفتن ایرادات دیگری در گیربکس رخ می دهد و در نتیجه هزینه های تعمیر دو برابر می شود. بنابراین لازم است تا هر چه زودتر نسبت به تعمیر گیربکس خودرو اقدام کنید.

باتری خودرو

باتری نیز یکی از مهمترین قسمت‌های خودرو می‌باشد. بدون آن، ماشین شما کار نخواهد کرد. باتری های دوام بالاتری نسبت به قبل دارند و تعویض یا شارژ مجدد باتری نسبتاً آسان است.
برای رفع مشکل خودرو یا انجام سرویس های دوره ای و استفاده از خدمات امداد خودرو سیار می‌توانیدذ با کارشناسان مجموعه امداد خودرو 786 تماس ححاصل فرمایید.

شماره تماس: 09937906264

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *